Nieuwe Smart-Site van Zorgverpleging Jessika Theys - Zelfstandig Thuisverpleegkundige - uit Houthalen-Helchteren staat online.

In overleg met UP-TO-DATE WebDesign en na veel zoekwerk op het internet, foto-, muziek-en video-sites, staat de nieuwe Smart Blog van Zorgverpleging Jessika Theys - Zelfstandig Thuisverpleegkundige - uit Houthalen-Helchteren nu online. Zo gaat Zorgverpleging Jessika Theys volop gebruik maken van de talloze nieuwe mogelijkheden die het internet anno 2017 te bieden heeft: YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, E-mailing, Google News, Gmail, Google Analytics, Blogger, ...

Niet alleen is de blog volledig doorzoekbaar, maar kan hij ook bezocht worden met smartphones, tablets en alle hedendaagse en toekomstige toestellen zoals Smartwatches en Google Glass.

Wij wensen u een aangename kennismaking met Zorgverpleging Jessika Theys en wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwe plannen. Vergeet u niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze updates.

Bezoek ook onze website voor ons product- en diensten aanbod.

Meest recente posts

Per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs & tips.

In de kijker

Graag tot uw dienst

Hopelijk heb je ons nooit nodig, maar mocht dat wel zo zijn, dan ben je bij ons in goede handen. Bel mij op 0495/26 55 06 om je verzorging af te spreken of ...

Contacteer ons