Thuisverpleging en gezondheidszorg voor ouderen - Kwaliteitszorg en ondersteuning

Diensten

Graag tot uw dienst

Hoe kunnen wij u helpen?

Teamwork

Kort op de bal

Het voordeel van een klein team is dat we heel kort op de bal kunnen spelen aangezien de informatie direct en zonder stoorzenders wordt doorgegeven. Dagelijks bespreken we heel concreet en rechtstreeks de gezondheidstoestand van de bezochte patiënten. Het laat ons toe om snel in te grijpen als door een gewijzigde situatie van een patiënt het zorgplan moet aangepast worden, extra hulp nodig is of overlegd moet worden met de behandelende geneesheer.

Hopelijk heb je ons nooit nodig, maar mocht dat wel zo zijn, dan ben je bij ons in goede handen. Bel mij op 0495/26 55 06 om je verzorging af te spreken of contacteer ons.

Regio Houthalen-Helchteren

Wanneer kies je voor thuisverpleging bij ouderen?

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen: het is de droom van vele ouderen. Maar met de leeftijd lopen veel dagelijkse activiteiten minder vlot dan vroeger. Zo kunnen beperkte mobiliteit en medische problemen ervoor zorgen dat zelfstandig wonen steeds moeilijker wordt. Gepaste ondersteuning van een thuisverpleger is in vele gevallen dan ook de sleutel tot veilig thuis wonen.

Het grootste struikelblok bij ouderen om zelfstandig te wonen is een beperkte mobiliteit. Naar mate men ouder wordt, neemt de bewegelijkheid af en dat kan bijvoorbeeld voor problemen zorgen bij de persoonlijke hygiëne. Badkamers kunnen er vaak glad bij liggen en dat verhoogt het risico op vallen. Een thuisverpleger zorgt ervoor dat je je zorgeloos kunt wassen en helpt je bij het aankleden.

Daarnaast kan een thuisverpleger ook medische zorg bieden. De verpleger helpt je dus met onder andere het innemen van medicatie, toedienen van inspuitingen, verzorgen van wonden of het aantrekken van compressiekousen.

​​​​​​​Last but not least zorgt de thuisverpleger voor sociaal contact. Het belang van een simpel babbeltje mag zeker niet onderschat worden. Een thuisverpleger heeft dan ook een luisterend oor en een warm hart. 

Per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs & tips.

In de kijker

Graag tot uw dienst

Hopelijk heb je ons nooit nodig, maar mocht dat wel zo zijn, dan ben je bij ons in goede handen. Bel mij op 0495/26 55 06 om je verzorging af te spreken of ...

Contacteer ons