Wanneer kies je voor thuisverpleging bij ouderen?Zo lang mogelijk thuis blijven wonen: het is de droom van vele ouderen. Maar met de leeftijd lopen veel dagelijkse activiteiten minder vlot dan vroeger. Zo kunnen beperkte mobiliteit en medische problemen ervoor zorgen dat zelfstandig wonen steeds moeilijker wordt. Gepaste ondersteuning van een thuisverpleger is in vele gevallen dan ook de sleutel tot veilig thuis wonen.

Het grootste struikelblok bij ouderen om zelfstandig te wonen is een beperkte mobiliteit. Naar mate men ouder wordt, neemt de bewegelijkheid af en dat kan bijvoorbeeld voor problemen zorgen bij de persoonlijke hygiëne. Badkamers kunnen er vaak glad bijliggen en dat verhoogt het risico op vallen. Een thuisverpleger zorgt ervoor dat je je zorgeloos kunt wassen en helpt je bij het aankleden.

Daarnaast kan een thuisverpleger ook medische zorg bieden. De verpleger helpt je dus met onder andere het innemen van medicatie, toedienen van inspuitingenverzorgen van wonden of het aantrekken van compressiekousen.

Last but not least zorgt de thuisverpleger voor sociaal contact. Het belang van een simpel babbeltje mag zeker niet onderschat worden. Een thuisverpleger heeft dan ook een luisterend oor en een warm hart. 

Ben jij op zoek naar een thuisverpleegkundige in de regio Houthalen-Helchteren? 

Bij Thuisverpleging Jessika Theys krijg je als patiënt de beste zorgen en ondersteuning in het comfort van je eigen huis.

Ontdek hier onze diensten

Meest recente posts

Per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs & tips.

In de kijker

Graag tot uw dienst

Hopelijk heb je ons nooit nodig, maar mocht dat wel zo zijn, dan ben je bij ons in goede handen. Bel mij op 0495/26 55 06 om je verzorging af te spreken of ...

Contacteer ons