Infusietherapie: een gespecialiseerde zorg aan huis


Infusietherapie, ook wel infuuszorg genoemd, is een intraveneuze behandeling waarbij vloeistoffen en medicijnen rechtstreeks in de bloedbaan van een patiënt worden toegediend. Maar wist u dat deze geavanceerde behandeling nu ook beschikbaar is als een gespecialiseerde zorg aan huis? Ja, u heeft het goed gehoord! Met Thuisverpleging Jessika Theys bieden we dit soort medische thuisbehandeling aan, en nog veel meer.

Waarom Thuis Infusie Therapie?

Er zijn talrijke voordelen aan infusietherapie thuis in plaats van in een ziekenhuis. Allereerst, het elimineert de noodzaak voor uitgebreide ziekenhuisverblijven, wat kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid voor patiënten om in het comfort en de privacy van hun eigen huis te herstellen.

Thuisverpleging Jessika Theys

Bij Thuisverpleging Jessika Theys streven we ernaar om patiënten de gepersonaliseerde zorg te bieden die ze nodig hebben na een kort verblijf in het ziekenhuis. We hebben een sterk team van verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in het leveren van infusietherapie en andere soorten gespecialiseerde thuiszorg. Door onze focus op kwaliteit, kan elke patiënt rekenen op een veilige, effectieve en comfortabele behandeling.

Welke Diensten bieden wij aan?

Nast infusietherapie bieden we ook dagelijkse verpleegkundige zorg, zoals wondzorg, stomazorg, injecties en persoonlijke hygiëne.


Heeft u vragen?

Meest recente posts

Per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs & tips.

In de kijker

Graag tot uw dienst

Hopelijk heb je ons nooit nodig, maar mocht dat wel zo zijn, dan ben je bij ons in goede handen. Bel mij op 0495/26 55 06 om je verzorging af te spreken of ...

Contacteer ons